Boekrecensie: In 20 minuten van XL naar S

Snel meer afvallen met meer dan 200 recepten

Getty Images

Mieke Kosters gelooft niet in diëten, maar in bewust kiezen voor het (aller)lekkerst en in slim combineren. Waar afvallen volgens haar om draait: matigen, balans vinden, slim combineren en bewust kiezen. Ze heeft een nieuw boek, boordevol recepten die je in minder dan 20 minuten kan maken.

Getty Images
Afvallen met pasta's, pizza's, hamburgers, salades, soepen en chocola is leuker (en effectiever) dan knagen op kanariezaad, tarwegras of andere superfoods. Alle recepten staan binnen 20 minuten op tafel, zijn geschikt voor het hele gezin en hebben een maat: van XS tot XL. Jij bepaalt welke omvang je maaltijden krijgen. Met enkel XL's val je niet af, maar van alleen XS'jes word je rebels. Dus combineer slim, zo vind je balans in je eetpatroon en dát is houdbaar voor altijd.

Wil jij kans maken op dit nieuwe boek van Mieke Kosters? Vul voor dinsdag 21 februari 2017 het onderstaande formulier in en je maakt kans op één van de vijf exemplaren.

Mieke Kosters (1972) viel af door het eetgedrag van haar slanke vriendinnen te kopiëren. Haar afslankmethode heeft ze opgeschreven in verschillende boeken, waarvan Het geheim van slanke mensen de bekendste is. Ze heeft de afgelopen jaren meer dan 250.000 boeken verkocht. Daarnaast biedt ze via internet diverse workshops en trainingen aan.

Nieuwsgierig geworden naar de recepten? In onderstaande video laat Mieke zien hoe je binnen 20 minuten knalroze overnight oats met biet en framboos klaarmaakt voor de volgende ochtend. Eet smakelijk!
 

Auteur 
  • Ilona Meernik