Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
vrijdag, 22 september 2017

Is Slankbrood een aanrader?

Ik zag gisteren op tv een programma wat gesponsord werd door Slankbrood. Ik heb natuurlijk op internet gekeken wat Slankbrood is, maar ik vraag me af of het inderdaad zoveel beter is dan het gewone volkorenbrood wat ik dagelijks eet? Er zit toevallig een winkel bij mij in de buurt die het verkoopt, dus ik zou het kunnen halen.Is het Slankbrood echt een aanrader? Ik hoor graag jouw mening!
Anneke

Slankbrood wordt gemaakt van teff-graan. Dit graan bevat langzame koolhydraten die, net als volkorenproducten, ervoor zorgen dat er een langzame stijging van je bloedsuiker plaatsvindt.

Het Slankbrood bevat iets minder calorieën dan volkorenbrood (31 kcal minder), maar dezelfde hoeveelheid vezels. Wel is het Slankbrood duurder dan volkorenbrood. Je kunt het een keer kopen en kijken of het wat voor je is, het kan in elk geval een kwaad. Het effect op je bloedsuiker is echter hetzelfde als bij volkorenbrood, en de vezels zijn net zo gezond.

Heb jij ook een gezondheidsvraag? Klik hier en stel je vraag aan een expert!