zaterdag, 24 oktober 2020

Wil jij (wat) gewicht kwijt?

The 1:1 Diet helpt je de kilo’s kwijt te raken

Advertorial
Wil je afvallen, maar kan je die resetbutton maar niet vinden? Er is een methode die je op sleeptouw neemt naar een gezond gewicht. Met de drie P’s van The 1:1 Diet slaagt je afslankpoging deze keer zeker.

Wie vaker heeft geprobeerd te lijnen, weet het. Blijvend gewicht verliezen is moeilijker dan het lijkt. Voor je het weet is je poging alweer ingehaald door de valkuilen van een leven vol eten bestellen, het niet bij één drankje kunnen houden of toch die hele zak M&M’s opeten terwijl je Netflix binget. Deze succesformule, bestaande uit drie P’s, leert je dat gezond eten én genieten prima samengaan. De drie P's helpen je eindelijk die beruchte knop om te zetten. Je zult zien: The 1:1 Diet is hét dieet dat echt voor jou kan werken.

P van People

Soms lukt het gewoon niet zonder hulp van andere mensen, of je nu je best doet voor slechts een paar kilo of een tienvoud daarvan. Bij The 1:1 Diet heb je intensief persoonlijk contact met jouw persoonlijke consulent die 1 op 1 begeleiding biedt. Zo sta je er nooit alleen voor en krijg je er altijd extra support, motivatie en tips voor terug. Fijn idee, toch? Je kunt altijd op iemand terugvallen op een onzeker moment of na het begaan van een misstap. Je consulent is er voor je, want afvallen doen we samen.

P van Plan

Je consulent helpt je op weg en staat je bij met tips, support en motivatie. Aan de hand van Het Stappenplan wordt een dieet voor jou op maat gemaakt. Stap voor stap, letterlijk, krijg je zo meer inzicht in hoe gezonde voeding je uiteindelijk gaat helpen dat gewicht er definitief af te houden.

P van Products

Naast voeding uit de reguliere groepen als zuivel, groente en fruit, maak je gebruik van producten van The 1:1 Diet. De producten zijn er in veel verschillende soorten, maten en smaken én nog lekker ook. Je kunt ook kiezen voor lactose- en glutenvrije producten, mocht je een voedselallergie hebben. Meer weten? Kijk op www.1op1dieet.nl en vind een consulent bij jou in de buurt.

Van Cambridge Weight Plan naar The 1:1 Diet

Onze nieuwe naam past beter bij waar we écht voor staan: persoonlijke 1 op 1 begeleiding door onze 400 consulenten. Met meer dan 20 jaar ervaring helpen zij, met behulp van Het Stappenplan, jaarlijks ongeveer 75.000 mensen hun streefgewicht te bereiken.

Vanaf nu biedt The 1:1 Diet ook online begeleiding!

Voor deze begeleiding gebruiken we een platform dat ook gebruikt wordt door ziekenhuizen en artsen. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd. Wat je deelt met je consulent blijft dus tussen jou en je consulent. 1 op 1. That’s it!

De voordelen van online begeleiding

  • 1 op 1 begeleiding waar jij maar wilt
  • Je hoeft dus de deur niet uit
  • Je kunt je producten online bestellen en afrekenen
  • Je bestelling wordt thuis (of bijv. op je werk) afgeleverd.

Snel, veilig en gemakkelijk!

Niet alleen ons dieet is flexibel, de manier van 1 op 1 begeleiding is dat ook. Maatwerk, helemaal op jou afgestemd!