maandag, 29 november 2021

Wil jij (wat) gewicht kwijt?

The 1:1 Diet helpt je de kilo’s kwijt te raken

Advertorial
Wil je afvallen, maar kan je die resetbutton maar niet vinden? Er is een methode die je op sleeptouw neemt naar een gezond gewicht.

Wie vaker heeft geprobeerd af te vallen, weet het. Gewicht verliezen is moeilijker dan het lijkt. Voor je het weet is je poging alweer ingehaald door een van je valkuilen, zoals eten bestellen, het niet bij één drankje kunnen houden of toch die hele zak M&M’s opeten terwijl je Netflix binget. De succesformule van The 1:1 Diet, bestaande uit drie P’s, laat zien dat gezond eten én genieten prima samengaan.

P van People

Bij The 1:1 Diet heb je intensief contact met jouw eigen consulent die 1 op 1 begeleiding biedt. Zo sta je er nooit alleen voor en krijg je altijd extra support, motivatie en tips. Je hebt altijd iemand om op terug te vallen. Je consulent is er voor je, want afvallen hoef je niet alleen te doen. Dat doen we samen!

P van Plan

Aan de hand van Het Stappenplan wordt een dieet voor jou op maat gemaakt. Stap voor stap, letterlijk, krijg je zo meer inzicht in hoe gezonde voeding je uiteindelijk gaat helpen dat gewicht er definitief af te krijgen én te houden.

P van Products

Naast voeding uit de reguliere groepen, zoals zuivel, groente en fruit, maak je gebruik van producten van The 1:1 Diet. Ook hebben we lactose- en glutenvrije producten. Meer weten? Kijk op 1op1dieet.nl.

Vanaf nu biedt The 1:1 Diet ook online begeleiding!

Kun of wil je om wat voor reden dan ook niet naar de praktijk van je consulent komen? Dan kun je ook online begeleid worden. Voor de online begeleiding gebruiken we een platform dat ook gebruikt wordt door ziekenhuizen en artsen. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd.

De voordelen van online begeleiding

  • 1 op 1 begeleiding waar jij maar wilt. Je hoeft dus de deur niet uit
  • Je kunt je producten online bestellen en afrekenen
  • Je bestelling wordt thuis of op een adres naar keuze afgeleverd.

Snel, veilig en gemakkelijk!

Niet alleen ons dieet is flexibel, de manier van 1 op 1 begeleiding is dat ook. Maatwerk, helemaal afgestemd op jouw wensen en doelen!