Win 4 x een Philips Wake-up Light

Doe mee met de Slaapquiz

Getty Images

Wat weet jij over slapen, dromen en wakker blijven? Doe mee met de Slaapquiz en geef het juiste antwoord op vijf vragen. Je maakt kans op één van de vier Philips Wake-up Lights ter waarde van €154,99.

Heb je in de winter moeite met opstaan omdat het nog zo donker is als de wekker gaat? Een zogenaamde lichtwekker kan helpen. Deze bootst de opkomende zon na: een bepaalde tijd voordat je wekker gaat, begint hij al zachtjes licht te geven. Dat licht wordt steeds sterker. Zo ontwaak je geleidelijker dan wanneer je wakker schrikt van een harde zoemer of de radio die aanspringt.

De Philips Wake-up Light is zo'n lichtwekker. Wij mogen er vier verloten onder de deelnemers van de Slaapquiz.

Meer over deze Wake-up Light

De Philips Wake-up Light ter waarde van € 154,99 helpt je op een natuurlijke manier wakker te worden, waarna je je fris voelt en klaar voor de dag. Het ontwerp van de Wake-up light is geïnspireerd op de zon en verhoogt in verschillende kleurgradaties geleidelijk het lichtniveau in je slaapkamer gedurende 30 minuten voor de ingestelde ontwaaktijd. Om te verzekeren dat je wakker wordt, hoor je op de ingestelde ontwaaktijd in volume toenemende natuurlijke vogelgeluiden of piepjes.

De Philips Wake-up Light is verder voorzien van een sluimerfunctie op basis van aantikken, dus je kunt eenvoudig tot tweemaal toe ergens op de lamp tikken om nog negen minuten te blijven sluimeren. Daarnaast is de Wake-up Light voorzien van LED's met een lange levensduur voor een energiezuinig gebruik.

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Overzicht met lopende quizzen en prijsvragen.


 

 

Auteur 
  • Jolanda Niemantsverdriet