Eet beter, voel je beter! (+ WINACTIE)

Bestsellers huisarts Tamara de Weijer in nieuw jasje

Getty Images

Nederland gezonder maken, dat is de missie van huisarts Tamara de Weijer. Haar motto is: je moet helemaal niets, behalve kijken welke leefstijlverbetering bij jou past. Voeding is één van de pijlers van een gezonde leefstijl, naast bewegen, slapen, zingeving, sociale verbinding en ontspanning. Onlangs verschenen haar bestsellers in een nieuw jasje. Wij mogen drie setjes van twee boeken verloten.

De afgelopen jaren heeft Tamara zich verdiept in de invloed van leefstijl, met name van voeding, op de gezondheid. Deze kennis deelt zij in de praktijk, haar online programma, bijeenkomsten, workshops en het schrijven van boeken. En met succes.

Deze maand verschenen de bestsellers Eet beter in 28 dagen en Eet beter voor je maag & darmen in herziene uitgave met onder meer up-to-date informatie, hernieuwde recepten en een frisse look en feel. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring. Wij mogen drie setjes van beide boeken verloten. Om mee te doen vul je het formulier onderaan de pagina in.

Getty Images
Eet beter in 28 dagen

Goede voeding is een belangrijke basis voor je gezondheid: vers, onbewerkt en veel groenten – dát is het passende recept. De informatie, praktische tips en handige weekmenu’s van Dokter Tamara helpen je die leefstijlverandering te maken en met haar makkelijke en snelle recepten zit je zo aan tafel, eet je met smaak en ben je lang verzadigd. Zo bereik je sneller een gezond gewicht en krijg je meer energie.

Deze herziene editie bevat:
• up-to-date voedingsadviezen
• handige weekmenu’s
• snelle en lekkere recepten
• inspirerende ervaringsverhalen

Getty Images
Eet beter voor je maag en darmen

3,7 miljoen(!) Nederlanders hebben chronische maag- en darmklachten. Veel klachten zijn met de juiste voeding te verminderen. Maar hoe begin je die zoektocht naar wat voor jou het beste werkt? In Eet beter voor je maag en darmen geeft Tamara je niet alleen alle belangrijke leefstijl- en voedingsadviezen, haar 10-wekenplan maakt alles ook een stuk overzichtelijker. Je doorloopt vier fases en bij elke fase vind je een uitgebreide ingrediëntenlijst en daarop afgestemde makkelijke en snelle recepten.
 
Dit boek is voor mensen met obstipatie, voedselintoleranties, onverklaarbare buikpijn, diarree, bovenmatige winderigheid. Oftewel, voor iedereen die denkt dat zijn of haar buikgezondheid beter kan.
 
Deze herziene editie bevat:
• up-to-date voedingsadviezen
• handig 10-wekenplan
• lekkere en snelle recepten

Winnen?

Helaas. De winactie is afgelopen en de winnaars hebben hun boeken inmiddels ontvangen.

Auteur 
  • Redactie