Gratis magazine: Ontspannen kun je leren

Van stress tot mindfulness

Getty Images

Een beetje spanning in je leven is fijn en nuttig, maar als de hoeveelheid spanning steeds groter wordt, heb je een probleem. Stress. Zeker de helft van de Nederlanders ondervindt een paar keer per week stress. De belangrijkste oorzaken voor stress zijn gezondheid, zorgen om de kinderen en werk. En al die stress zorgt vaak ook voor lichamelijke klachten en slaapproblemen. Hoogste tijd voor een klein beetje meer ontspanning dus. download het gratis magazine.

 

Getty Images

Yoga en mindfulness lijken populairder dan ooit, maar ook door vaker te genieten van kleine momenten van ontspanning kun je stress makkelijk voorkomen. Met dit boekje willen we je helpen bij het ontspannen.

Stoppen met stressen is belangrijk, dus probeer eens een yoga- of ademhalingsoefening. Ook de tips of fijne apps in dit boekje helpen je verder op weg. Je hoeft echt niet meteen hele dagen te mediteren, maar een klein beetje mindfulness, maakt je leven een stuk relaxter.

Blijf of de hoogte van het laatste nieuws en de aanbiedingen en ontvang direct gratis het magazine: Ontspannen kun je leren in je mailbox! Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt. Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan..

Auteur