Ben jij een binnen- of buitenmens?

Getty Images

ROTTERDAM - Vaseline roept alle Nederlanders op om mee te doen aan het Grote Binnenmens/Buitenmens Onderzoek. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke bureau Blauw Research en loopt tot en met 19 maart.

Vaseline is heel benieuwd hoeveel binnenmensen en buitenmensen er zijn in Nederland. Klopt het dat we steeds minder buiten komen? En zijn er in het zuiden van het land meer buitenmensen dan in het noorden?

Hoe herken je een echt buitenmens en vallen zij ook op buitenmensen? En verzorgen binnenmensen hun huid wel regelmatig? Het onderzoek geeft antwoord op deze en veel andere vragen.

Voor het onderzoek is Vaseline op zoek naar deelnemers. Of je nu een warmbloedig type of juist een koukleum bent, iedereen kan meedoen aan het onderzoek.

Mensen die het liefst thuis voor de kachel zitten in de winter en klagen over hitte in de zomer gaan naar ikbeneenbinnenmens.nl. Mensen die graag de hele dag 'buiten spelen' en genieten van een goede storm of regenbui gaan naar ikbeneenbuitenmens.nl. Hier kun je testen of je ook werkelijk het type bent dat je van tevoren dacht.

Een dermatoloog geeft bij de resultaten meteen aan wat in jouw geval de allergrootste boosdoener is voor de huid. En na drie weken krijg je ook nog de leukste resultaten van het onderzoek gemaild.

Auteur 
Bron 
  • Vaseline