Win: het nieuwe boek van Jacqueline van Lieshout

Maak 5 x kans op het boek Ontwijnen

Getty Images

Jacqueline van Lieshout is detox-coach, maar ging intussen zelf nèt zo vrolijk mee in de 'wijntjes-cultuur'. Dat kon natuurlijk niet en dus stopte ze op 22 juli 2016 radicaal met alcohol. Dat ging niet zonder slag of stoot. Na haar persoonlijke strijd en haar nieuwe inzichten lanceerde ze in december 2017 haar online programma 'Ontwijnen'. Het gelijknamige boek is zojuist verschenen. We mogen er vijf weggeven! Doe mee aan de prijsvraag en maak kans.

'Het heeft mij zoveel opgeleverd. 17 kg gewichtsverlies, fantastisch slapen, eindelijk zin om te bewegen en sporten, veel sterker, mooier, blijer, eindelijk van veel vage klachten af en het mooiste is dat ik dingen ontdek over mezelf die ik jaren heb weggestopt. En ik was net zo’n ‘normale’ drinker als iedereen om me heen.'

Ongezellig

Jacqueline: ‘In de ruim twee jaar dat ik niet meer drink heb ik een heel nieuw leven gekregen. De sociale druk is in het begin enorm. Stop met roken of start een dieet en iedereen hangt de vlag voor je uit. Stoppen met drinken? Dan hoor je er gewoon niet meer bij. Wanneer ga je weer normaal doen? Doe niet zo ongezellig!'

Van Lieshout heeft zeker geen ambities om het land droog te leggen maar pleit ervoor dat mensen weten dat het leven zónder alcohol misschien nog wel waardevoller is dan met. Ze wil haar lezer graag inspireren om alcohol te zien voor wat het is en bewust om te gaan met de rol die het speelt in ons leven. Met haar online programma en nu haar nieuwste boek wil ze de lezer een hart onder de riem steken. Een alcoholvrij leven? Het kan écht en is fantastisch!

In haar boek beschrijft ze haar ongecensureerde, soms schokkende, persoonlijke verhaal en daarbij haar bijzondere ervaringen als coach van ruim 500 deelnemers aan haar online programma. Ook natuurlijk een feest van herkenning met hilarische situaties en heel veel tips en inzichten voor de lezer die een (tijdelijk of langer) alcoholvrij leven overweegt.

Winactie

Nieuwsgierig geworden naar het boek? We mogen vijf exemplaren weggeven. Vul onderstaand formulier volledig in en maak kans op een van de boeken.

Bestseller auteur Jacqueline van Lieshout (1974) staat bekend als dé detox-coach van Nederland en was toch regelmatig veel bezig met het genieten van wijn. Ondertussen schreef ze boeken over detox en gezondheid (waaronder de bestseller ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel’ en ‘het Relax Dieet’) en hielp haar lezers bij een bewuster, blijer en sterker voedingspatroon. Ook benadrukte zij de relatie tussen stress en gewicht en gezondheid.

Na een dramatische persoonlijke gebeurtenis in 2016 besloot zij helemaal te stoppen met alcohol. Dit ging echter niet helemaal zonder slag of stoot en daarom besloot ze een persoonlijk, sterk en soms rauw boek te schrijven om haar lezers te helpen bij de keuze voor een (tijdelijk of langer) alcoholvrij leven. Hierbij ontwikkelde zij een online programma van 90 dagen.

 

Auteur