Nieuws: voeding
Nieuws: voeding
- Nederlanders eten minder gezond door onduidelijke etiketten
- Studie: veganisten hebben meer kans op botbreuken
- Voedingscentrum: 'Bak goed, bak goudgeel'
- 'Volg niet op eigen initiatief het ketogeen dieet bij kanker'
- Leefstijl van kinderen is verslechterd door coronamaatregelen
- Kant-en-klare satésaus bevat te veel suiker en zout
- Link gevonden tussen vitamine D-tekort en coronavirus
- Meeste Nederlanders eten niet anders door coronamaatregelen
- Coronacrisis leidt tot meer stress en ongezondere leefstijl
- Fabrikanten misleiden met de term volkoren op verpakkingen
- MLDS benadrukt belang gezonde spijsvertering in coronatijden
- Drinkwaterbedrijven: 'Geen kwaliteitsproblemen door coronavirus'
- Albert Heijn roept alle AH Boerenkaas Belegen 30+ terug
- Groenten en fruit vaak vervuild met bestrijdingsmiddelen
- Nutri-Score wordt nieuwe voedselkeuzelogo in Nederland
- Nederlanders steeds langer en dikker
- 60 procent van de Nederlandse volwassenen drinkt te veel alcohol
- Zout stimuleert ontstekingsreacties en verergert slagaderverkalking
- Drie doden en een miskraam door listeriabesmetting vleeswaren
- Avocado maakt steeds meer slachtoffers
- Meer obesitaspatiënten naar specialist
- Grote verschillen tussen ontbijtgranen te zien door Nutriscore
- Vooral ongezonde producten in de aanbieding in supermarkt
- Het drinken van veel koffie is niet zo slecht als werd gedacht
- Het WKOF waarschuwt: Gerson-dieet is gevaarlijk
- Invriezen filet americain kan infectie voorkomen
- 'Honderden producten onterecht verkocht als biologisch'
- Consumentenbond pleit voor invoering Nutri-Score
- 60 procent Nederlanders eet elke dag fruit en groente
- Driekwart wil leeftijdsgrens energiedrankjes