Gratis: Wandelmagazine

De 12 mooiste wandelroutes

wandelen
Getty Images

Wist je dat een wandeling maken heel gezond is? In dit boekje lees je waarom. Bovendien hebben we twaalf prachtige routes voor je verzameld. In elke provincie één, van 7 tot 17 kilometer. Vraag dit gratis digitale wandelmagazine aan en ga op pad.

 

Getty Images

De vrieskou op je wangen, een kraakheldere hemel en het liefst een pak sneeuw: zeker in de winter is wandelen heerlijk. Trek je dikke jas aan, ga op pad en geniet daarna welverdiend van een warme kop chocolademelk. Maar ook in de zomer gaat er niets boven een goede wandeling natuurlijk.

In dit boekje lees je waarom wandelen zo goed is voor je gezondheid. Bovendien krijg je tips over hoe je je voeten in een goede conditie houdt, waar je op moet letten als je nieuwe schoenen koopt en welke voeding en andere spullen handig zijn om mee te nemen.

Tot slot vind je in dit magazine twaalf prachtige routes. In elke provincie één, van 7 tot 17 kilometer lang, door bos, aan zee en in de stad. We wensen je veel lees- en wandelplezier!

Let op: bij de wandeling in Hoorn (Noord-Holland) is een verkeerde foto en routekaart afgebeeld. De beschrijving van de route klopt wel. Hier vind je de juiste kaart.

Blijf of de hoogte van het laatste nieuws en de aanbiedingen en ontvang direct gratis het Wandelmagazine in je mailbox! Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt. Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.