Aardbeienspiesjes

Even marineren
Ingrediënten
- 200 gram (kleine) aardbeien
- 2 eetlepels sinaasappelsap
- 1 eetlepel gestampte muisjes of 1 theelepel anijszaad
- 8 blaadjes munt
- 8 spiesjes of satéprikkers
Bereiding
- Was de aardbeien en verwijder de kroontjes.
- Schep het sinaasappelsap door de aardbeien en laat de aardbeien een uurtje afgedekt staan.
- Rijg het fruit aan de spiesen en strooi er wat gestampte muisjes of fijngehakt anijszaad over.
- Garneer ieder spiesje met een blaadje munt.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Energie |
55 kcal
|
---|---|
Eiwit |
1 gram
|
Koolhydraten |
10 gram
|
Vet |
0 gram
|
Verzadigd vet |
0 gram
|
Vezels |
1 gram
|
Zout |
0,01 gram
|