maandag, 6 juli 2020

Aardbeienspiesjes

Even marineren

Ingrediënten

  • 200 gram (kleine) aardbeien
  • 2 eetlepels sinaasappelsap
  • 1 eetlepel gestampte muisjes of 1 theelepel anijszaad
  • 8 blaadjes munt
  • 8 spiesjes of satéprikkers

Bereiding

  1. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes.
  2. Schep het sinaasappelsap door de aardbeien en laat de aardbeien een uurtje afgedekt staan.
  3. Rijg het fruit aan de spiesen en strooi er wat gestampte muisjes of fijngehakt anijszaad over.
  4. Garneer ieder spiesje met een blaadje munt.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

30+ minuten
Energie
55 kcal
Eiwit
1 gram
Koolhydraten
10 gram
Vet
0 gram
Verzadigd vet
0 gram
Vezels
1 gram
Zout
0,01 gram