 
Getty Images
      
  Alles in één pan, lekker makkelijk
    Aantal personen 
              
  2
          
    Bereidingsduur 
              
  15-30 minuten
          Ingrediënten
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 1 ui
- 1 rode en 1 gele paprika
- 1 spaans pepertje
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 4 eieren
- 1 klein volkoren stokbrood
Voedingswaarden
    Energie 
              
  520kcal
          
    Eiwit 
              
  30 gram
          
    Koolhydraten 
              
  50 gram
          
    Vezels 
              
  15 gram
          
    Vet 
              
  20 gram
          
    Verzadigd vet 
              
  5 gram
          
    Zout 
              
  1600 milligram
          Bereiding
- Maak de groente schoon.
- Snijd de aubergine en de courgette in plakken, de ui in snippers, de paprika’s in repen en het pepertje fijn.
- Verwarm de olie en fruit hierin de ui glazig. Pers het teentje knoflook er boven uit.
- Voeg de andere groente toe met tijm en stoof de groente op klein vuur langzaam gaar.
- Breek de eieren op de groente en laat ze stollen.
- Geef er het stokbrood bij.
Ingrediënten over?
Eieren:
Bewaar eieren in de doos in de koelkast met de punt naar beneden. Op de verpakking staat de houdbaarheidsdatum. Als de houdbaarheidsdatum is verstreken, zijn eieren hardgekookt of goed doorbakken nog prima te gebruiken.
    Bron 
          
  - Voedingscentrum
 
 
 
 
 
 
 
