Getty Images
      
  De runderriblappen stoof je in bier met tomatenblokjes, zo blijven ze lekker mals.
    Aantal personen 
              
  2
          
    Bereidingsduur 
              
  30+ minuten
          Ingrediënten
- 1 grote ui
 - 1 teentje knoflook
 - 200 gram runderriblap
 - 1 eetlepel vloeibare margarine
 - 1 glas bier
 - 150 gram tomatenblokjes zonder zout
 - Tijm
 - 1 raapje of een stuk koolraap
 - 200 gram wortelen
 - 4 takjes peterselie
 
Voedingswaarden
    Energie 
              
  565kcal
          
    Eiwit 
              
  40 gram
          
    Koolhydraten 
              
  65 gram
          
    Vezels 
              
  10 gram
          
    Vet 
              
  10 gram
          
    Verzadigd vet 
              
  2 gram
          
    Zout 
              
  300 milligram