
Getty Images
De verse kruiden in de tomatensalsa geven een frisse smaak.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 1 sjalotje
- 100 gram kerstomaatjes
- 4 takjes peterselie
- 4 takjes selderij
- 1 eetlepel olie
- 1 theelepel kappertjes
- Tijm
- 2 biefstukjes
- 1 eetlepel vloeibare margarine
Voedingswaarden
Energie
405kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
32 gram
Vezels
10 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
2 gram
Zout
300 milligram
Bereiding
- Maak het sjalotje schoon en snijd het klein.
- Was de tomaatjes en halveer ze.
- Was de kruiden en knip ze klein.
- Fruit de sjalot in de olie glazig. Bak de tomaatjes 1 minuut mee.
- Roer van het vuur af de kruiden en de kappertjes er door.
- Laat de salsa afkoelen en maak het op smaak met wat peper en tijm.
- Bestrooi het vlees met peper.
- Bak de biefstuk in enkele minuten in de hete margarine bruin.
- Geef de salsa er bij.
Menusuggestie
Lekker met snijbonen en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 400 gram snijbonen
- 6 aardappelen
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Ingrediënten over?
Kerstomaatjes:
Bewaar kerstomaatjes op een koele plek, maar niet in de koelkast. In de koelkast drogen de tomaatjes uit. Buiten de koelkast komen ze ook beter op smaak.