Biefstuk met pesto

Een makkelijke, maar zeer smakelijke maaltijd.
Aantal personen:
2
Bereidingsduur:
Ingrediënten:
15 minuten
- 150 gram biefstuk
- 1 sjalot
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 1 eetlepel pesto
Bereiding
Leg de biefstuk ca. ½ uur in de diepvries zodat het vlees gemakkelijk in dunne plakjes kan worden gesneden. Maak de sjalot schoon en snijd hem klein. Bestrooi de plakjes biefstuk met peper. Verhit de margarine en bak het vlees in enkele minuten bruin. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Bak snel de sjalot in de achtergebleven margarine. Voeg de pesto met 1 deciliter water toe en warm dit even goed door. Geef de saus bij de biefstuk.
Menusuggestie
Lekker met een rauwkostsalade, maar ook met snijbonensalade en tagliatelle.
Voedingswaarde per persoon
Energie:
195 kcal
Eiwit:
25 gram
Koolhydraten:
1 gram
Vet:
10 gram
Verzadigd vet:
2 gram
Vezels:
0 gram
Zout:
0 gram