maandag, 6 juli 2020

Biefstuk met pesto

Een makkelijke, maar zeer smakelijke maaltijd.

Ingrediënten

  • 150 gram biefstuk
  • 1 sjalot
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
  • 1 eetlepel pesto

Bereiding

Leg de biefstuk ca. ½ uur in de diepvries zodat het vlees gemakkelijk in dunne plakjes kan worden gesneden. Maak de sjalot schoon en snijd hem klein. Bestrooi de plakjes biefstuk met peper. Verhit de margarine en bak het vlees in enkele minuten bruin. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Bak snel de sjalot in de achtergebleven margarine. Voeg de pesto met 1 deciliter water toe en warm dit even goed door. Geef de saus bij de biefstuk.

Menusuggestie

Lekker met een rauwkostsalade, maar ook met snijbonensalade en tagliatelle.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

15 minuten
Bron(nen):
Energie
195 kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
1 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
2 gram
Vezels
0 gram
Zout
0 gram
Trefwoorden: