donderdag, 23 januari 2020

Couscoussalade met kip

Tip: gedroogde abrikozen geven een verrassend zoete bite aan deze salade.
Aantal personen:
4
Ingrediënten:
  • 2 kipfilets
  • 20 gram verse peterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 2 groene paprika's
  • 1 komkommer
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels citroensap
  • 300 gram couscous
  • verse munt

Bereiding

  1. Bak de kipfilets en snijd ze in stukken.
  2. Snijd de peterselie en de paprika fijn.
  3. Pers de knoflook en snijd de komkommer in blokjes.
  4. Meng het citroensap met de knoflok en de olie.
  5. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Meng de couscous met de kip, paprika, komkommer, de peterselie en de citroendressing.
  7. Garneer met verse munt.