Crêpe met fruit

Verwen jezelf in het weekend!
Ingrediënten
- 100 gram druiven zonder pit
- 1 sinaasappel
- 1 peer
- citroensap
- 1 kiwi
- 2 eiwitten
- 2 eetlepels maïzena
- olie
Bereiding
- Maak het fruit schoon en snijd het klein.
- Druppel wat citroensap over de peer om verkleuren te voorkomen.
- Roer het eiwit los enmaak er met de maïzena en 2 eetlepels water een glad beslagje van.
- Bestrijk een kleine koekenpanmet wat olie en verwarmde pan.
- Giet de helft van het beslag erin, maar bedek niet de hele bodem. Laat het in enkele seconden stollen en laat het op keukenpapier glijden.
- Bak zo ook de tweede crêpe.
- Leg ze op borden, verdeel het fruit er over en sla ze dubbel.
Tip
Snijd het kleine pannenkoekje in de vorm van een hart of maak er met jam of fruit een hart op.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Energie |
180 kcal
|
---|---|
Eiwit |
5 gram
|
Koolhydraten |
30 gram
|
Vet |
3 gram
|
Verzadigd vet |
1 gram
|
Vezels |
3 gram
|
Zout |
0,15 gram
|