maandag, 30 november 2020

Currykipspiesjes

Op onze jongens

Ingrediënten

  • 1/2 eetlepel currypasta 
  • 2 eetlepel halfvolle yoghurt 
  • 200 gram kipfilet 

Bereiding

1. Meng de currypasta met de yoghurt.
2. Snijd de kipfilet in repen en schep het currymengsel er door.
3. Laat dit afgedekt in de koelkast een paar uur marineren.
4. Rijg de repen kip aan satéprikkers.
5. Rooster de kip onder de grill of in een hete grillpan in 8 minuten gaar en bruin.

Menusuggestie
Lekker met rauwkost en een volkorenbroodje.

Hiervoor heb je nodig:
300 gram rauwkost 
2 volkorenbroodjes 

Aantal personen

2

Bereidingsduur

+30 minuten
Bron(nen):
Energie
315 kcal
Eiwit
40 gram
Koolhydraten
25 gram
Vet
6 gram
Verzadigd vet
2 gram
Vezels
5 gram
Zout
1 gram