
Getty Images
Genieten van de vegetarische keuken.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 150 gram volkoren fusili of andere volkoren
- 1 ui
- 1 eetlepel olie
- 1 zak ratatouillemix (400 gram)
- 1 teentje knoflook
- ½ blik tomatenblokjes zonder zout
- 50 gram walnoten
- Italiaanse kruiden
Voedingswaarden
Energie
555kcal
Eiwit
15 gram
Koolhydraten
60 gram
Vezels
10 gram
Vet
25 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
100 milligram
Bereiding
- Kook de fusili in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Pel de ui en snijd hem klein.
- Fruit de ui in de olie zacht.
- Bak de ratatouillemix enkele minuten mee.
- Pers er het teentje knoflook boven uit.
- Voeg de tomatenblokjes met het sap toe en laat dit even sudderen.
- Breek de walnoten in stukjes.
- Maak de groente op smaak met peper en Italiaanse kruiden en schep het door de uitgelekte fusili.
- Strooi aan tafel de walnoten er over.
Ingrediënten over?
Tomatenblokjes in blik:
Doe een rest tomaten over in een schaal of koelkastdoosje. Bewaar de tomaten afgedekt in de koelkast maximaal 2 dagen. Verwerk de rest in een soep.
Vries de tomaten eventueel in een diepvriesdoosje in en bewaar het maximaal 12 maanden.