Gegrilde vis met appelglazuur

Stroop om de mond
Ingrediënten
- 1 eetlepel appelstroop
- ½ eetlepel honing
- 1 theelepel citroensap
- 2 mootjes of stukken vis, bijvoorbeeld zalm of kabeljauw
Bereiding
- Meng de appelstroop met de honing en het citroensap.
- Dep de vis met keukenpapier droog en bestrooi ze met peper.
- Bestrijk de vis aan beide kanten met het appelstroopmengsel.
- Leg de vis op een (barbecue)schaal of klem de vis in een visklem.
- Rooster de vis onder een hete grill of op de barbecue in ca. 10 minuten gaar.
- Bestrijk de vis af en toe met het appelstroopmengsel.
Menusuggestie
Lekker met sperziebonen en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig:
400 gram sperziebonen
6 opscheplepels aardappelpuree
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Energie |
500 kcal
|
---|---|
Eiwit |
35 gram
|
Koolhydraten |
30 gram
|
Vet |
25 gram
|
Verzadigd vet |
5 gram
|
Vezels |
7 gram
|
Zout |
1,48 gram
|