Gesmoorde venkel

Verrassend fris groentegerecht
Ingrediënten
- 2 venkelknollen
- 1 rode ui
- 1 eetlepel olie
- 2 eetlepels Parmezaanse kaas
Bereiding
- Maak de venkelknollen en de ui schoon.
- Snijd de venkel in de lengte in plakken en de ui in halve ringen.
- Fruit de ui in de olie glazig.
- Voeg de venkel toe met wat peper en water.
- Stoof de groente in ca. 10 minuten gaar.
- Strooi er de Parmezaanse kaas over.
Menusuggestie
Lekker met een hamlapje en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig:
2 hamlapjes
1 eetlepel vloeibare margarine
6 kleine aardappelen
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Energie |
410 kcal
|
---|---|
Eiwit |
30 gram
|
Koolhydraten |
30 gram
|
Vet |
15 gram
|
Verzadigd vet |
4 gram
|
Vezels |
7 gram
|
Zout |
0,73 gram
|