Gevulde champignons

Met gevulde champignons wordt het altijd een feestje.
Ingrediënten
- 6 grote champignons
- 1 bosuitje
- 70 gram rundertartaar
- ½ volkoren beschuit
- 1 eetlepel halfvolle melk
- ½ teentje knoflook
- 1 eetlepel geraspte kaas, 30+ belegen
Bereiding
- Maak de champignons schoon en breek de stelen uit de hoed.
- Hak de stelen klein.
- Maak het bosuitje schoon en snijd het klein.
- Maak de tartaar aan met de kleingesneden stelen, de fijngemaakte beschuit, de melk, de uitgeperste knoflook, de bosui en wat peper.
- Vul hiermee de champignonhoeden.
- Verdeel de geraspte kaas er over.
- Plaats de gevulde champignons in een pan met een bodempje water en laat de champignons in 15 minuten gaar worden.
Aantal personen
6
Bereidingsduur
30+ minuten
Energie |
35 kcal
|
---|---|
Eiwit |
4 gram
|
Koolhydraten |
1 gram
|
Vet |
1 gram
|
Verzadigd vet |
1 gram
|
Vezels |
0 gram
|
Zout |
0 gram
|