Gevulde peer met honing

Getty Images

Verras jezelf (en een ander)

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 1 peer
  • Citroensap
  • 1 handje gepelde pistachenootjes
  • 2 eetlepels roomkaas light, 8% vet
  • 1 eetlepel honing

Bereiding

  1. Schil de peer, halveer hem en verwijder het klokhuis.
  2. Druppel wat citroensap over de peer.
  3. Hak de pistachenootjes grof.
  4. Meng de pistachenootjes door de roomkaas en vul hiermee de holtes van de peer.
  5. Leg de halve peren op bordjes en druppel de honing erover.

Menusuggestie

Voedingswaarden

Energie 
120kcal
Eiwit 
3 gram
Koolhydraten 
15 gram
Vezels 
2 gram
Vet 
4 gram
Verzadigd vet 
1 gram
Auteur