dinsdag, 27 oktober 2020

Gevulde tomaat

Ingrediënten

  • 2 grote (tros)tomaten
  • (balsamico)azijn
  • 40 gram hüttenkäse
  • 5 blaadjes basilicum
  • 1 bosuitje

Bereiding

  1. Was de tomaten en snijd er een kapje af. Hol de tomaten uit en bestrooi de binnenkant met wat peper. Druppel er wat azijn in.
  2. Maak het bosuitje schoon en snijd het klein.
  3. Snijd de basilicum klein en meng dit met de kaas en de bosui. Vul hiermee de tomaten.

Menusuggestie

Lekker met als hoofdgerecht lamskoteletje, sperzieboontjes en zomerse couscous.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

15 minuten
Bron(nen):
Energie
50 kcal
Eiwit
3 gram
Koolhydraten
4 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
1 gram
Vezels
2 gram
Zout
0,19 gram