
Getty Images
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 2 grote (tros)tomaten
- (balsamico)azijn
- 40 gram hüttenkäse
- 5 blaadjes basilicum
- 1 bosuitje
Voedingswaarden
Energie
50kcal
Eiwit
3 gram
Koolhydraten
4 gram
Vezels
2 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
190 milligram
Bron
- Voedingscentrum
Bereiding
- Was de tomaten en snijd er een kapje af. Hol de tomaten uit en bestrooi de binnenkant met wat peper. Druppel er wat azijn in.
- Maak het bosuitje schoon en snijd het klein.
- Snijd de basilicum klein en meng dit met de kaas en de bosui. Vul hiermee de tomaten.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht lamskoteletje, sperzieboontjes en zomerse couscous.