Gevulde tomaat

Ingrediënten
- 2 grote (tros)tomaten
- (balsamico)azijn
- 40 gram hüttenkäse
- 5 blaadjes basilicum
- 1 bosuitje
Bereiding
- Was de tomaten en snijd er een kapje af. Hol de tomaten uit en bestrooi de binnenkant met wat peper. Druppel er wat azijn in.
- Maak het bosuitje schoon en snijd het klein.
- Snijd de basilicum klein en meng dit met de kaas en de bosui. Vul hiermee de tomaten.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht lamskoteletje, sperzieboontjes en zomerse couscous.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Bron(nen):
Energie |
50 kcal
|
---|---|
Eiwit |
3 gram
|
Koolhydraten |
4 gram
|
Vet |
1 gram
|
Verzadigd vet |
1 gram
|
Vezels |
2 gram
|
Zout |
0,19 gram
|