Getty Images
      
  Groentefestijn
    Aantal personen 
              
  2
          
    Bereidingsduur 
              
  0-15 minuten
          Ingrediënten
- 1 blikje maïskolfjes
 - 1 blikje bamboescheuten
 - 1 ui
 - 1 venkel
 - 150 gram champignons
 - 1 eetlepel olie
 - 150-175 gram vegetarische roerbakreepjes
 - 1 eetlepel droge sherry
 - 1 dl groentebouillon
 
Voedingswaarden
    Energie 
              
  600kcal
          
    Eiwit 
              
  25 gram
          
    Koolhydraten 
              
  65 gram
          
    Vezels 
              
  9 gram
          
    Vet 
              
  25 gram
          
    Verzadigd vet 
              
  3 gram
          
    Zout 
              
  2300 milligram
          Bereiding
- Laat de maïskolfjes en de bamboescheuten uitlekken.
 - Maak de groente schoon.
 - Snijd de ui in halve ringen, de venkel in dunne plakken en de champignons in plakken.
 - Verwarm de olie en fruit hierin de ui glazig.
 - Roerbak de venkel enkele minuten mee.
 - Voeg dan de roerbakreepjes, de maïskolfjes, de bamboescheuten en de champignons toe en roerbak de groente nog enkele minuten.
 - Voeg peper, de sherry en de groentebouillon toe en smoor de groente verder gaar.
 
Menusuggestie
Lekker met mie.
Hiervoor heb je nodig:
	6 opscheplepels mie