Groentelasagne

Getty Images

Een klassieker in een nieuw jasje: groentelasagne. Net zo lekker als het origineel!

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
30-45 minuten

Ingrediënten

  • spinazie
  • courgette
  • aubergine
  • ui
  • paprika
  • olijfolie
  • lasagnevellen
  • mozzarella
  • room
  • geraspte kaas 

Bereiding

  1. Stoof spinazie, courgette, aubergine, ui en paprika in wat olijfolie, 
  2. Voeg een blikje tomatenpuree, Provençaalse kruiden, peper en zout toe. 
  3. Laat sudderen tot de groenten gaar zijn. 
  4. Bedek een lasagnevel met de groenten, blokjes mozzarella en giet er met een eetlepel room over. 
  5. Breng een tweede lasagnevel aan en bedek met dezelfde ingrediënten. 
  6. Herhaal tot alle ingrediënten verwerkt zijn en bedek met geraspte kaas. 
  7. Zet 30 tot 45 minuten in de oven op 180°C. 
Auteur 
Bron 
  • Plus Magazine