donderdag, 15 april 2021

IJs met warme druiven

Witte druiven met yoghurtijs.

Ingrediënten

  • 150 gram witte pitloze druiven
  • 1 perssinaasappel
  • Mespuntje kaneel
  • 2 bolletjes yoghurtijs

Bereiding

  1. Was de druiven.
  2. Pers de sinaasappel uit.
  3. Verwarm het sinaasappelsap met wat kaneel en voeg de druiven toe. Warm ze 1 minuut mee.
  4. Schep het ijs in glazen coupes en verdeel de warme druiven er over.

Menusuggestie

Lekker met als hoofdgerecht sandwich met paprika en kip.

Ingrediënten over?

Druiven:
Druiven kunnen onafgedekt op een koele plaats 2 tot 4 dagen bewaard blijven. In de koelkast blijven druiven ongeveer 7 dagen goed.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

0-15 minuten
Energie
80 kcal
Eiwit
1 gram
Koolhydraten
15 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
0 gram
Vezels
2 gram
Zout
0 gram