Kapucijnerschotel

Lekkere bonenbende!
Ingrediënten
- 250 gram sperziebonen
- 2 uien
- 2 tomaten
- 1 eetlepel olie
- 1 groot blik of grote pot kapucijners
- 5 eetlepels piccalilly
Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon en breek ze tweemaal.
- Kook de sperziebonen in weinig water in ca. 3 minuten bijtgaar.
- Maak de uien en de tomaten schoon.
- Snijd de uien in snippers en de tomaten in blokjes.
- Fruit de uien in de olie zacht.
- Laat de kapucijners uitlekken.
- Doe de kapucijners, de sperzieboontjes, de stukjes tomaat en de piccalilly bij de uien en warm alles goed door.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Energie |
450 kcal
|
---|---|
Eiwit |
25 gram
|
Koolhydraten |
60 gram
|
Vet |
7 gram
|
Verzadigd vet |
1 gram
|
Vezels |
25 gram
|
Zout |
1,6 gram
|