maandag, 30 november 2020

Kapucijnerschotel

Lekkere bonenbende!

Ingrediënten

  • 250 gram sperziebonen
  • 2 uien
  • 2 tomaten
  • 1 eetlepel olie
  • 1 groot blik of grote pot kapucijners
  • 5 eetlepels piccalilly

Bereiding

  1. Maak de sperziebonen schoon en breek ze tweemaal.
  2. Kook de sperziebonen in weinig water in ca. 3 minuten bijtgaar.
  3. Maak de uien en de tomaten schoon.
  4. Snijd de uien in snippers en de tomaten in blokjes.
  5. Fruit de uien in de olie zacht.
  6. Laat de kapucijners uitlekken.
  7. Doe de kapucijners, de sperzieboontjes, de stukjes tomaat en de piccalilly bij de uien en warm alles goed door.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

15 minuten
Energie
450 kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
60 gram
Vet
7 gram
Verzadigd vet
1 gram
Vezels
25 gram
Zout
1,6 gram