donderdag, 5 augustus 2021

Kippenbouillon met taugé

Stevige smaken

Ingrediënten

  • 3 takjes selderij
  • 25 gram taugé
  • 3 dl kippenbouillon met minder zout
  • ½ bosuitje

Bereiding

  1. Was de selderij en de taugé. Knip de blaadjes selderij klein. 
  2. Breng de kippenbouillon aan de kook en roer er de taugé door. 
  3. Neem de pan van het vuur en roer er de selderij door. 
  4. Verdeel de bouillon over 2 borden en strooi de gebakken uitjes er over.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht roerbakreepjes met wasabi en mie.
 
 

​Recept

Energie 15 kcal
Eiwit 1 gram
Koolhydraten 1 gram
Vet 1 gram
Verzadigd vet 0 gram
Vezels 0 gram

Aantal personen

2

Bereidingsduur

0-15 minuten
Energie
10 kcal
Eiwit
0 gram
Koolhydraten
2 gram
Vet
0 gram
Verzadigd vet
0 gram
Vezels
0 gram
Zout
0,1 gram