Kippenbouillon met taugé

Getty Images

Stevige smaken

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 3 takjes selderij
  • 25 gram taugé
  • 3 dl kippenbouillon met minder zout
  • ½ bosuitje

Bereiding

  1. Was de selderij en de taugé. Knip de blaadjes selderij klein.
  2. Breng de kippenbouillon aan de kook en roer er de taugé door.
  3. Neem de pan van het vuur en roer er de selderij door.
  4. Snijd het bosuitje in fijne ringen.
  5. Verdeel de bouillon over 2 borden en strooi de uieringetjes er over.

Menusuggestie

Lekker met gestoofde vis, auberginestoofpotje en aardappelen

Hiervoor heb je nodig...

Ingrediënten over?

Taugé:
Taugé is de kiem van de mungboon. Kiemgroente is erg kwetsbaar en maar kort houdbaar. Volg bij het bewaren de aanwijzingen op de verpakking en let op de houdbaarheidsdatum. Bewaar taugé goed afgedekt in de koelkast.

Voedingswaarden

Energie 
10kcal
Eiwit 
0 gram
Koolhydraten 
2 gram
Vezels 
0 gram
Vet 
0 gram
Verzadigd vet 
0 gram
Zout 
100 milligram
Auteur