Getty Images
      
  Ben jij klaar voor de kou?
    Aantal personen 
              
  2
          
    Bereidingsduur 
              
  30+ minuten 
          Ingrediënten
- 1 kleine knolselderij (± 500 gram)
 - 500 gram vastkokende aardappelen
 - 2 dl (groente)bouillon
 - 2 dl halfvolle melk
 - 1 eetlepel mosterd
 - 3 eetlepels paneermeel
 - 3 eetlepels geraspte belegen 30+ kaas
 
Voedingswaarden
    Energie 
              
  655kcal
          
    Eiwit 
              
  50 gram
          
    Koolhydraten 
              
  70 gram
          
    Vezels 
              
  20 gram
          
    Vet 
              
  15 gram
          
    Verzadigd vet 
              
  5 gram
          Bereiding
- Warm de oven voor op 175° C.
 - Schil de knolselderij en snijd hem in kleine blokjes.
 - Schil de aardappelen en schaaf ze in dunne plakjes.
 - Meng de bouillon met de melk en klop er de mosterd door.
 - Doe de aardappelplakjes en de knolselderij in een ovenvaste schaal en meng er wat peper en weinig zout door.
 - Schenk het bouillon-melkmengsel er over. De vloeistof moet ca. 1 cm onder de bovenkant van het aardappelmengsel staan, vul anders aan met wat bouillon.
 - Bak het gerecht in de hete oven ca. 30 minuten.
 - Meng het paneermeel met de geraspte kaas.
 - Strooi dit mengsel over het gerecht en laat het in ca. 15 minuten verder gaar worden en bruin kleuren.
 
Menusuggestie
	Lekker met geroerbakte reepjes kipfilet met paddestoelen en bosui.
Hiervoor heb je nodig:
	200 gram kipfilet
	100 gram paddestoelen
	1 bosuitje
	1 eetlepel olie