Krokante tofublokjes

Getty Images

Lekker met komkommersalade en kerrierijst

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
15-30 minuten

Ingrediënten

  • 200 gram tofu 
  • 2 eetlepels ongezouten pinda's
  • 1 ei 
  • 1 theelepel ketjap 
  • 1½ eetlepel vloeibare margarine 

Bereiding

1. Snijd de tofu in blokjes en bestrooi ze met peper.
2. Klop het ei los met de ketjap en schep de tofublokjes er door.
3. Wentel de blokjes daarna door de fijngemaakte pinda's.
4. Verwarm de margarine en bak hierin de tofu in enkele minuten bruin en knapperig.

Menusuggestie
Lekker met komkommersalade en kerrierijst.

Hiervoor heb je nodig:
1 komkommer 
bieslook
azijn
1 eetlepel vloeibare margarine
kerrie
150 gram zilvervliesrijst



 

 

Voedingswaarden

Energie 
675kcal
Eiwit 
25 gram
Koolhydraten 
65 gram
Vezels 
58 gram
Vet 
30 gram
Verzadigd vet 
5 gram
Zout 
600 milligram
Auteur 
  • Voedingscentrum