vrijdag, 4 december 2020

Krokante tofublokjes

Lekker met komkommersalade en kerrierijst

Ingrediënten

  • 200 gram tofu 
  • 2 eetlepels ongezouten pinda's
  • 1 ei 
  • 1 theelepel ketjap 
  • 1½ eetlepel vloeibare margarine 

Bereiding

1. Snijd de tofu in blokjes en bestrooi ze met peper.
2. Klop het ei los met de ketjap en schep de tofublokjes er door.
3. Wentel de blokjes daarna door de fijngemaakte pinda's.
4. Verwarm de margarine en bak hierin de tofu in enkele minuten bruin en knapperig.

Menusuggestie
Lekker met komkommersalade en kerrierijst.

Hiervoor heb je nodig:
1 komkommer 
bieslook
azijn
1 eetlepel vloeibare margarine
kerrie
150 gram zilvervliesrijst

 

 

Aantal personen

2

Bereidingsduur

15-30 minuten
Energie
675 kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
65 gram
Vet
30 gram
Verzadigd vet
5 gram
Vezels
58 gram
Zout
0,6 gram