Pasta met zalm

Getty Images

Koolhydraatrijke avondmaaltijd

Aantal personen 
4
Bereidingsduur 
15 minuten

Ingrediënten

  • 300 gram verse zalm
  • 450 gram volkorenpasta
  • 400 gram champignons
  • Snufje peper
  • 2 bosuitjes, in ringetjes gesneden
  • 400 gram cherrytomaten, gehalveerd
  • 200 gram verse spinazie

Bereiding

  1. Snijd de zalm in stukjes en kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak de zalm, voeg de champignons toe en vak even mee.
  3. Giet de pasta af en voeg deze toe aan de zalm en champignons.
  4. Breng op smaak met peper en voeg de bosuitjes toe.
  5. Bak het geheel nog drie minuten en voeg als laatste de cherrytomaten toe.
  6. Leg op elk bord een laagje spinazie van 50 gram en serveer de pasta hierop.

Dit recept komt uit Eet als een atleet.

Voedingswaarden

Energie 
605kcal
Eiwit 
34 gram
Koolhydraten 
75 gram
Vezels 
15 gram
Vet 
17 gram
Auteur