
Getty Images
Koolhydraatrijke avondmaaltijd
Aantal personen
4
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 300 gram verse zalm
- 450 gram volkorenpasta
- 400 gram champignons
- Snufje peper
- 2 bosuitjes, in ringetjes gesneden
- 400 gram cherrytomaten, gehalveerd
- 200 gram verse spinazie
Voedingswaarden
Energie
605kcal
Eiwit
34 gram
Koolhydraten
75 gram
Vezels
15 gram
Vet
17 gram
Bereiding
- Snijd de zalm in stukjes en kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de zalm, voeg de champignons toe en vak even mee.
- Giet de pasta af en voeg deze toe aan de zalm en champignons.
- Breng op smaak met peper en voeg de bosuitjes toe.
- Bak het geheel nog drie minuten en voeg als laatste de cherrytomaten toe.
- Leg op elk bord een laagje spinazie van 50 gram en serveer de pasta hierop.
Dit recept komt uit Eet als een atleet.