Rabarber met aardbeien

Lekker toetje!
Ingrediënten
- 250 gram rabarber
- 1 perssinaasappel
- 1 eetlepel witte basterdsuiker
- 100 gram aardbeien
Bereiding
- Pers de sinaasappel uit.
- Maak de rabarber schoon en snijd de stengels in stukjes van 2 cm.
- Kook de rabarber in het sinaasappelsap in enkele minuten gaar.
- Laat de rabarber afkoelen en maak het op smaak met basterdsuiker.
- Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd de aardbeien in vieren.
- Schep de aardbeien door de rabarber. Verdeel het over 2 coupes.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht maaltijdsalade met gemarineerde rosbief.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Bron(nen):
Energie |
80 kcal
|
---|---|
Eiwit |
2 gram
|
Koolhydraten |
15 gram
|
Vet |
0 gram
|
Verzadigd vet |
0 gram
|
Vezels |
4 gram
|
Zout |
0 gram
|