
Getty Images
Een goed begin is het halve werk
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 4 eetlepels halfvolle yoghurt
- 2 theelepels mosterd
- 1 theelepel citroensap
- Bieslook
- Klein kropje rode sla of 50 gram rucola
- 1 trosje witte en 1 trosje blauwe druiven (125 gram totaal)
- 50 gram oude 30+ kaas
Voedingswaarden
Energie
205kcal
Eiwit
10 gram
Koolhydraten
25 gram
Vezels
3 gram
Vet
6 gram
Verzadigd vet
4 gram
Zout
710 milligram
Bereiding
- Maak een dressing van de yoghurt, de mosterd en wat citroensap.
- Knip royaal bieslook klein.
- Maak de sla schoon en pluk het klein.
- Was de druiven.
- Verdeel de sla over 2 borden en verdeel er het bieslook en de dressing over.
- Leg er de druiven op en schaaf de kaas erover.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht lamsvlees in rode wijn, snijboontjes en aardappelen.