Snijbonen à la béarnaise

Smaakt goed bij entrecote en aardappelen
Ingrediënten
- 400 gram snijbonen
- 2 plakjes bacon
- 2 tomaten
- Bonenkruid
Bereiding
- Maak de snijbonen schoon en snijd ze in smalle repen.
- Kook de snijbonen in weinig water net gaar.
- Snijd de bacon in reepjes en bak ze in een droge koekenpan bruin.
- Was de tomaten en snijd ze in parten.
- Smoor de partjes tomaat enkele minuten met de bacon mee.
- Giet de snijbonen af en voeg de tomaten met bacon, peper en wat bonenkruid toe.
Menusuggestie
Lekker met entrecote en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig:
- 2 entrecotes
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- 6 kleine aardappelen
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Bron(nen):
Energie |
415 kcal
|
---|---|
Eiwit |
30 gram
|
Koolhydraten |
30 gram
|
Vet |
15 gram
|
Verzadigd vet |
3 gram
|
Vezels |
10 gram
|
Zout |
0,43 gram
|