dinsdag, 25 februari 2020

Thaise salade met pindadressing

Een heerlijke salade van over de grens.
Aantal personen:
2
Bereidingsduur:
0-15 minuten
Ingrediënten:
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 3 eetlepels kokosmelk
  • Citroensap
  • Vissaus
  • Stukje witte kool
  • 1 wortel (ca. 50 gram)
  • Stukje komkommer
  • 2 slabladen

Bereiding

  1. Maak een sausje van de pindakaas met de kokosmelk, wat citroensap en vissaus.
  2. Maak de groente schoon.
  3. Schaaf de kool in fijne reepjes. Rasp de wortel en de komkommer grof.
  4. Meng alles door elkaar.
  5. Plaats de gewassen slabladen op borden en vul ze met de salade.

Voedingswaarde per persoon

Energie:
135 kcal
Eiwit:
4 gram
Koolhydraten:
9 gram
Vet:
9 gram
Verzadigd vet:
4 gram
Vezels:
3 gram
Zout:
0,77 gram