Thaise salade met pindadressing

Getty Images

Een heerlijke salade van over de grens.

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 1 eetlepel pindakaas
  • 3 eetlepels kokosmelk
  • Citroensap
  • Vissaus
  • Stukje witte kool
  • 1 wortel (ca. 50 gram)
  • Stukje komkommer
  • 2 slabladen

Bereiding

  1. Maak een sausje van de pindakaas met de kokosmelk, wat citroensap en vissaus.
  2. Maak de groente schoon.
  3. Schaaf de kool in fijne reepjes. Rasp de wortel en de komkommer grof.
  4. Meng alles door elkaar.
  5. Plaats de gewassen slabladen op borden en vul ze met de salade.

Voedingswaarden

Energie 
135kcal
Eiwit 
4 gram
Koolhydraten 
9 gram
Vezels 
3 gram
Vet 
9 gram
Verzadigd vet 
4 gram
Zout 
770 milligram
Auteur