Getty Images
      
  Het betere inpakwerk
    Aantal personen 
              
  2
          
    Bereidingsduur 
              
  30+ minuten
          Ingrediënten
- ½ courgette
 - 1/2 eetlepel pesto
 - Citroensap
 - 2 stukken tilapiafilet
 - Aluminiumfolie
 
Voedingswaarden
    Energie 
              
  450kcal
          
    Eiwit 
              
  40 gram
          
    Koolhydraten 
              
  45 gram
          
    Vezels 
              
  8 gram
          
    Vet 
              
  10 gram
          
    Verzadigd vet 
              
  2 gram
          Bereiding
- Warm de oven voor op 175° C.
 - Maak de courgette schoon en snijd hem in dunne plakken.
 - Bestrooi de courgette met peper en verdeel de groente over 2 stukken aluminiumfolie.
 - Verdun de pesto met wat citroensap.
 - Bestrijk de stukken vis met de pesto.
 - Schik de vis op de courgette en vouw het folie dicht.
 - Laat de vis in ca. 20 minuten in de hete oven gaar worden.
 
Menusuggestie
Lekker met een tomatensalade en couscous met verse kruiden.
Hiervoor heb je nodig:
- Rucola-tomatensalade
 - 6 opscheplepels couscous
 - 3 takjes peterselie
 - basilicum
 - 1 eetlepel olie
 
    Bron 
          
  - Voedingscentrum