vrijdag, 4 december 2020

Tilapia met pesto in de oven

Het betere inpakwerk

Ingrediënten

  • ½ courgette
  • 1/2 eetlepel pesto
  • Citroensap
  • 2 stukken tilapiafilet
  • Aluminiumfolie

Bereiding

  1. Warm de oven voor op 175° C.
  2. Maak de courgette schoon en snijd hem in dunne plakken.
  3. Bestrooi de courgette met peper en verdeel de groente over 2 stukken aluminiumfolie.
  4. Verdun de pesto met wat citroensap.
  5. Bestrijk de stukken vis met de pesto.
  6. Schik de vis op de courgette en vouw het folie dicht.
  7. Laat de vis in ca. 20 minuten in de hete oven gaar worden.

Menusuggestie

Lekker met een tomatensalade en couscous met verse kruiden.

Hiervoor heb je nodig:

  • Rucola-tomatensalade
  • 6 opscheplepels couscous
  • 3 takjes peterselie
  • basilicum
  • 1 eetlepel olie

Aantal personen

2

Bereidingsduur

30+ minuten
Bron(nen):
Energie
450 kcal
Eiwit
40 gram
Koolhydraten
45 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
2 gram
Vezels
8 gram