zaterdag, 6 juni 2020

Toast met makreel

Heerlijke lunch.
Aantal personen:
2
Bereidingsduur:
0-15 minuten
Ingrediënten:
  • 75 gram gestoomde makreel
  • 4 sprietjes bieslook
  • 2 eetlepels halfvolle yoghurt
  • Citroensap
  • 2 sneetjes volkorenbrood

Bereiding

  1. Verwijder graatjes van de makreel.
  2. Was de bieslook en knip de sprieten fijn.
  3. Prak met een vork de makreel met de bieslook, de yoghurt, wat peper en een drup citroen tot een smeuïg mengsel.
  4. Rooster het brood en snijd het schuin door. Geef het bij de makreel.

Voedingswaarde per persoon

Energie:
210 kcal
Eiwit:
10 gram
Koolhydraten:
15 gram
Vet:
10 gram
Verzadigd vet:
2 gram
Vezels:
2 gram
Zout:
0,6 gram