 
Getty Images
      
  Iedereen chefkok
    Aantal personen 
              
  2
          
    Bereidingsduur 
              
  15-30 minuten
          Ingrediënten
- 2 zoete aardappelen
- 1 rode ui
- 100 gram kerstomaatjes
- 1 eetlepel kappertjes
- 2 stukjes pangasiusfilet
- 2 plakjes rauwe ham
Voedingswaarden
    Energie 
              
  360kcal
          
    Eiwit 
              
  25 gram
          
    Koolhydraten 
              
  50 gram
          
    Vezels 
              
  8 gram
          
    Vet 
              
  4 gram
          
    Verzadigd vet 
              
  1 gram
          
    Zout 
              
  1880 milligram
          Bereiding
- Schil de zoete aardappelen en snijd ze in dikke plakken. Kook de plakken aardappel in ca. 6 minuten in weinig water gaar.
- Pel de ui en snijd hem in halve ringen.
- Was de kerstomaatjes en halveer ze.
- Verdeel de plakken aardappel over 2 grote vellen aluminiumfolie.
- Verdeel er de ui, de tomaatjes en de kappertjes over.
- Wikkel iedere visfilet in een plakje rauwe ham en leg dit op de groente.
- Vouw het folie goed dicht en laat de pakketjes op de hete barbecue in 10 minuten gaar worden.
Menusuggestie
Lekker met komkommer met radijs.
Hiervoor heb je nodig:
- ½ komkommer
- bos radijs
- azijn
- peterselie
 
 
 
 
 
 
 
 
