Vis met zoete aardappel van de barbecue

Iedereen chefkok
Ingrediënten
- 2 zoete aardappelen
- 1 rode ui
- 100 gram kerstomaatjes
- 1 eetlepel kappertjes
- 2 stukjes pangasiusfilet
- 2 plakjes rauwe ham
Bereiding
- Schil de zoete aardappelen en snijd ze in dikke plakken. Kook de plakken aardappel in ca. 6 minuten in weinig water gaar.
- Pel de ui en snijd hem in halve ringen.
- Was de kerstomaatjes en halveer ze.
- Verdeel de plakken aardappel over 2 grote vellen aluminiumfolie.
- Verdeel er de ui, de tomaatjes en de kappertjes over.
- Wikkel iedere visfilet in een plakje rauwe ham en leg dit op de groente.
- Vouw het folie goed dicht en laat de pakketjes op de hete barbecue in 10 minuten gaar worden.
Menusuggestie
Lekker met komkommer met radijs.
Hiervoor heb je nodig:
- ½ komkommer
- bos radijs
- azijn
- peterselie
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Energie |
360 kcal
|
---|---|
Eiwit |
25 gram
|
Koolhydraten |
50 gram
|
Vet |
4 gram
|
Verzadigd vet |
1 gram
|
Vezels |
8 gram
|
Zout |
1,88 gram
|