 
Getty Images
      
  Een snelle gezonde maaltijd!
    Aantal personen 
              
  2
          
    Bereidingsduur 
              
  0-15 minuten
          Ingrediënten
- 1 ui
- 250 gram tomatenblokjes zonder zout
- 1 eetlepel rode currypasta
- 1 eetlepel olie
- 150 gram koolvis
- 2 tomaten
- 50 gram garnalen
- 4 takjes koriander of peterselie
Voedingswaarden
    Energie 
              
  535kcal
          
    Eiwit 
              
  35 gram
          
    Koolhydraten 
              
  70 gram
          
    Vezels 
              
  10 gram
          
    Vet 
              
  10 gram
          
    Verzadigd vet 
              
  2 gram
          
    Zout 
              
  800 milligram
          Bereiding
- Maak de ui schoon en snijd hem klein.
- Pureer de tomatenblokjes met de staafmixer of in de keukenmachine.
- Fruit de ui en de currypasta kort in de olie.
- Voeg de gepureerde tomaten toe en kook dit een paar minuten.
- Snijd de vis in stukjes.
- Was de tomaten en snijd ze in parten.
- Laat de vis in enkele minuten in de saus gaar worden.
- Schep er de parten tomaat en de garnalen door en warm het geheel goed door.
- Strooi er klein geknipte koriander of peterselie over.
Menusuggestie
Lekker met sperziebonen en zilvervliesrijst.
Hiervoor heb je nodig...
- 400 gram sperziebonen
- 150 gram zilvervliesrijst
Ingrediënten over?
Currypasta:
Gebruik een schone lepel om wat van de currypasta uit het potje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels. Bewaar de currypasta altijd in de koelkast. De currypasta
Is ongeveer 2 maanden houdbaar.
 
 
 
 
 
 
 
