Getty Images
Met een dressing van zongedroogde tomaatjes
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 personen
Ingrediënten
- 5 zongedroogde tomaatjes op olie
- ½ teentje knoflook
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 1 struikje witlof
- 100 gram gestoomde makreel
Bereiding
- Pureer de zongedroogde tomaatjes met het stukje knoflook, een lepel water en wat balsamicoazijn tot een dressing.
- Maak het witlof schoon en snijd het fijn. Meng er direct de dressing door. Verdeel dit over 2 borden.
- Verdeel de gestoomde makreel in stukjes en leg ze op het witlof.
Voedingswaarden
Energie
240kcal
Eiwit
15 gram
Koolhydraten
15 gram
Vezels
3 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
1000 milligram
Bron
- Voedingscentrum