Wokschotel met vegetarische mix en aardappelpartjes

Getty Images

Niet moeilijk doen.

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 150 gram vegetarische stukjes of reepjes
  • 1 eetlepel olie 
  • 1 zak diepvries Italiaanse roerbakgroente (400 gram) 
  • 1 teentje knoflook
  • Ca. 500 gram aardappelpartjes (koelvak, voorgekookt)
  • Italiaanse kruiden 

Bereiding

  1. Bak de vegetarische blokjes in een wok of grote braadpan in de olie bruin. Voeg de groente toe en pers het teentje knoflook er boven uit.
  2. Roerbak de groente bijna gaar.
  3. Voeg de aardappelpartjes toe en roerbak ze enkele minuten mee.
  4. Maak het gerecht op smaak met peper en Italiaanse keukenkruiden.

Ingrediënten over?

Vegetarische roerbakstukjes of reepjes:
Bewaar een aangebroken verpakking maximaal 2 dagen in de koelkast. Bak een restje met wat ui of champignons en eet dit op brood. Vries eventueel een rest in en bewaar het maximaal 3 maanden in de diepvriesVegetarische roerbakstukjes of reepjes:
Bewaar een aangebroken verpakking maximaal 2 dagen in de koelkast. Bak een restje met wat ui of champignons en eet dit op brood. Vries eventueel een rest in en bewaar het maximaal 3 maanden in de diepvries

Voedingswaarden

Energie 
545kcal
Eiwit 
20 gram
Koolhydraten 
60 gram
Vezels 
10 gram
Vet 
20 gram
Verzadigd vet 
5 gram
Zout 
1600 milligram
Auteur