Anouk Jannes

Podotherapeut

anouk_jannes-2
Getty Images

Anouk Jannes is een podotherapeut voor RondOm Podotherapeuten. Zij heeft haar opleiding gevolgd in Eindhoven en werkt sinds 2016 als podotherapeut en MSU echografist. Zij beantwoordt graag de voetvragen van onze bezoekers.

Wil jij een vraag stellen aan Anouk? Stuur dan een mailtje! Als jouw vraag ook voor anderen interessant is, zal Anouk deze beantwoorden en publiceren we de vraag mét antwoord op de site.

Binnen de praktijk van RondOm Podotherapeuten is Anouk een specialist op het gebied van echografie en voet- en enkelklachten bij kinderen. Je kunt haar vragen stellen over podotherapie in het algemeen en haar vakgebied in het bijzonder.

"Ik houd ervan mensen van hun klachten af te helpen en hierbij altijd te zoeken naar een creatieve oplossing."

RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van enthousiaste en vooraanstaande podotherapeuten. Veel podotherapeuten hebben een eigen specialisatie onder andere op het gebied van diabetes, reuma, sport en echografie. Daarnaast werken er ook podotherapeuten die tevens bewegingswetenschapper zijn. Het team werkt met elkaar samen om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren.

Praktijk / kliniek

De praktijk onderscheidt zich als een open, dynamische organisatie die zich op tal van gebieden manifesteert. Niet alleen inhoudelijk door zich intensief met vernieuwingen binnen het eigen vakgebied bezig te houden, maar ook door op beleids- en bestuurlijk niveau binnen de vakgroep een voortrekkersrol te spelen. De podotherapeuten binnen het centrum nemen deel aan wetenschappelijk onderzoek en zijn bestuurlijk actief in de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten.

Ga met spoedeisende vragen altijd naar je huisarts, daarvoor zijn de experts niet de aangewezen persoon. Ze stellen ook geen diagnoses. De overige voorwaarden vind je hier.