Wat is een betrouw­bare leverancier van erectiepillen?

Apotheker Sonja Keizers geeft antwoord

Sonja Keizers
Hadewych Veys

Apotheker Sonja Keizers geeft antwoord op vragen over medicijnen. Deze keer: wat is een betrouw­bare leverancier van erectiepillen?

Ik heb via de huisarts erectiepillen gekregen en die werken goed, maar voor vier pillen moest ik €31 betalen bij de apotheek. Dit wordt wel erg duur. Is er een andere betrouwbare manier om aan die pillen te komen?

Antwoord:

De enige betrouwbare leverancier waar ik mijn hand voor in het vuur durf te steken, is de apotheek. Juist met erectiepillen bestaat er veel schimmige handel op internet en via andere kanalen. Goedkoop is in dat geval duurkoop. Je weet nooit of je waar krijgt voor je geld en in het slechtste geval is het nog schadelijk ook. Daarnaast mis je de controle of je de erectiepil veilig kunt gebruiken samen met andere medicijnen. Van de bekende merken erectiepillen is het patent inmiddels verlopen. Er zijn in de apotheek even goede maar goedkopere varianten onder de stofnaam verkrijgbaar (die vind je op www.medicijnkosten.nl). Het kan wel de helft goedkoper zijn. Een andere truc is om een hogere dosering te vragen en de tablet dan in meerdere stukjes te verdelen.

Stuur ook uw medicijnvraag in. Dat kan hier.

Auteur 
Bron 
  • Plus Magazine