De meest gelezen artikelen van september 2017

De R zit weer in de maand

Getty Images

In september zit overduidelijk de R weer in de maand: in onze top-5 met populairste artikelen vind je onder andere tips voor huismiddeltjes bij griep en verkoudheid en informatie over koorts. Dit zijn de meest gelezen artikelen van september 2017.

1. Hoe vaak plassen is normaal?

De een holt elk uur naar het toilet, de ander vraagt zich aan het eind van de werkdag af of ze eigenlijk wel naar de wc geweest is vandaag. Ben jij een 'veelplasser' of houd je het uren op? Hoe vaak op een dag plassen is eigenlijk normaal?

2. Flop-producten uit de supermarkt

Je hoeft echt niet altijd naar een ambachtelijke winkel voor een gezond, smakelijk en verantwoord product. Tegenwoordig vind je veel top-producten in de supermarkt, zo beschrijft culinair journalist Loethe Olthuis in haar nieuwe boek Zin en onzin in de supermarkt. Een kleine waarschuwing: deze flop-producten kan je maar beter laten staan.

3. Huismiddeltjes bij griep en verkoudheid

Ben je verkouden of heb je de griep? Hoesten, hoofdpijn, spierpijn... Je kunt je behoorlijk lamlendig voelen. Alhoewel er geen geneesmiddelen bestaan tegen griep en verkoudheid, zijn er wel simpele huismiddeltjes die het leed kunnen verzachten.

4. Wat je moet weten over je lichaamstemperatuur

Er zijn maar weinig mensen die het nog nooit hebben gehad: koorts. Wat is koorts en is een te hoge of lage lichaamstemperatuur eigenlijk gevaarlijk? Zeven vragen én de antwoorden over lichaamstemperatuur.

5. Waarom walnoten goed voor je zijn

Noten zijn gezond en de allergezondste noot is misschien wel de walnoot. Maar waarom eigenlijk?

Auteur 
  • Redactie