Gratis magazine: Hardlopen voor beginners

Inclusief trainingsschema van 0 tot 5 kilometer

Getty Images

Misschien heb je wel eens overwogen om te gaan hardlopen of heb je je zelfs al eens aan een rondje gewaagd. Als beginnende hardloper komt er heel wat op je af. Hoe begin je nu eigenlijk op een gezonde manier en houd je blessures en andere ongemakken buiten de deur? Wat moet je van tevoren en na je training eten en drinken? Je leest het in dit gratis magazine. Vraag Starten met hardlopen hieronder aan.

 

hardloopboekje
Getty Images

Ook het aanbod in een hardloopspeciaalzaak kan best overweldigend zijn. Er is zoveel keus. Welke schoenen en kleding heb je echt nodig en waar moet je op letten bij de aanschaf? In dit boekje krijg je het antwoord op al deze vragen. Bovendien kun je lezen waarom hardlopen zo gezond is, krijg je tips voor meer interessant leesvoer over lopen en geven we je uitleg over de leukste hardloopevenementen.

Met het trainingsschema in dit digitale magazine leer in 10 weken 30 minuten aan een stuk hardlopen, zodat jouw eerste 5 kilometer al snel in zicht komt. Krijg je al zin om naar buiten te gaan? Vraag eerst dit gratis boekje aan.

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrieven en aanbiedingen en ontvang direct gratis het digitale magazine Starten met hardlopen! Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt. Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het boekje wordt gemaild en komt anders niet aan.