maandag, 15 augustus 2022

Net getest: Saucony armwarmers

Hardlopen op koude en donkere dagen

Ken je dat gevoel? Je staat op het punt om een lekker rondje hard te lopen, maar je twijfelt. Korte of lange mouwen? De armwarmers van Sacuony bieden uitkomst op deze momenten van twijfel. Tenminste, dat beloven ze. Wij testten ze uit.

Nu de dagen weer korter zijn en het weer eerder donker is, vraagt een rondje hardlopen na het werk iets meer voorbereiding. Het is niet de bedoeling dat je het koud krijgt tijdens het hardlopen. En misschien nog wel belangrijker: je moet goed zichtbaar zijn.

Kou
Allereerst de kou. De armwarmers bieden inderdaad uitkomst. Je begint het hardlopen met lange mouwen, maar zodra je het te warm hebt stroop je de armwarmers omlaag tot op je pols. Ideaal. Hoewel het in eerste instantie even wennen is aan het enigszins strakke gevoel rond je bovenarm, ze moeten tenslotte wel blijven zitten, zijn de armwarmers prettig warm. De afgestroopte variant van de armwarmer is niet meer dan een polsbandje. Tijdens het lopen heb je daar verder dus geen last van.

Opvallen
Het materiaal is fijn en ademt. Als je eenmaal gewend bent aan het gevoel rond je bovenarm zit het prima. De roze kleur zorgt dat je goed opvalt, daarbij reflecteren de details, wat zorgt voor extra zichtbaarheid.

Ook voor de koudere dagen, waarop je niet meer twijfelt over lange of korte mouwen, heeft Saucony goede producten. De kleding is vocht- en temperatuurregulerend en ademend. Alle producten zijn daarnaast uitgevoerd met reflecterende details. Op die manier kan je dus met een gerust hart gaan lopen.

De ViZiPRO collectie van Saucony is verkrijgbaar in roze en oranje. De prijs van de armwarmers is €30,00. Saucony ViZiPRO schoenen, kleding en accessoires zijn verkrijgbaar in hardloopspeciaal- en de betere sportspeciaalzaken. Voor meer informatie en verkoopadressen kun je kijken op de website van Saucony.

Trefwoorden: