Win sportschoenen of een sporthorloge

of één van de drie running caps

Getty Images

Of je nu net begint met hardlopen of al het trainen bent voor een marathon: een goede uitrusting is het halve werk. Een paar fijne schoenen vormen de basis. Als je je vooruitgang goed in de gaten wilt houden, komt een sporthorloge ook van pas. En wat dacht je van een petje tegen de felle zon of juist de regen? Je kunt ze alle drie winnen!

1 x hardloopschoenen naar keuze

Het belangrijkste onderdeel van je hardloopuitrusting zijn de schoenen. Vaak is een paar goede schoenen best een investering, maar ze lopen stukken lekkerder dan je oude gympen en zorgen ervoor dat je wat minder spierpijn krijgt. Lomp en wit zijn ze al lang niet meer, je kunt tegenwoordig kiezen uit talloze modellen en kleuren.

hardloopschoenen
Getty Images

Ben je de gelukkige winnaar van de hardloopschoenen, dan krijg je één paar naar keuze uit de voorraad van Hardloopshop. Daar zijn allerlei bekende merken te vinden, zoals Nike, Adidas, Asics, Brooks, Mizuno en Saucony. Blijken ze toch niet te passen, dan mag je ze kosteloos ruilen.

1 x Nike+ GPS Sportwatch

sporthorloge
Getty Images
Wil je onderweg in de gaten houden hoe hard je gaat? Of kunnen zien hoe ver je al komt en hoeveel calorieën je verbruikt hebt? Dat kan allemaal met dit sporthorloge van Nike, de Nike+ GPS sportwatch. Zowel buiten, met de geïntegreerde GPS-ontvanger, of binnen, met de meegeleverde Nike+ Footpod worden alle gegevens verzameld.

Thuis kun je op internet inloggen op je persoonlijke Nikeplus-pagina en al je statistieken en de gelopen route makkelijk inzien en eventueel delen via social media. Daarnaast kun je intervaltrainingen instellen op dit sporthorloge. Met de optionele hartslagsensor (niet meegeleverd) kun je je hartslag meten.

odlocap
Getty Images
3 x Odlo running cap

In de zomer is een pet prettig om de felle zon en transpiratie uit je ogen te houden. Deze cap van Odlo is gemaakt van een zeer lichte stof die goed ademt, ideaal voor tijdens het hardlopen op een warme dag. Hij is verkrijgbaar in het turqoise, licht- en donkerblauw, rood, wit en grijs, dus je kunt de pet kiezen die het beste bij jouw hardloopoutfit past.

Doe mee

Wil jij kans maken op een paar sportschoenen, het sporthorloge of een running cap? Vul het onderstaande formulier volledig in. Hint: kijk op de website van Hardloopshop voor het juiste antwoord.

Deze prijsvraag loopt tot en met donderdag 4 september 2014. De winnaars krijgen automatisch bericht.

Auteur 
  • Jolanda Niemantsverdriet