Gratis magazine: 'Alles over brood'

Vraag ons digitale magazine aan

Getty Images

Nederlanders houden van brood. Negen op de tien mensen eet het bijna dagelijks. Toch lijkt het iets minder vanzelfsprekend te worden. Steeds meer dieetgoeroes adviseren om brood te laten staan en alternatieven als koolhydraatarmbrood, speltbrood en zuurdesembrood worden steeds populairder. Wat is nu echt gezond? In ons gratis digitale magazine lees je er alles over.

 

Getty Images

Wat zit er nu eigenlijk in brood? De special ‘Alles over brood’ geeft hierop een antwoord; 30 pagina’s vol weetjes, recepten en tips. Je leest er alles over verschillende graansoorten, maar er is ook aandacht voor glutenintolerantie. Waar moet je op letten als je met brood wilt minderen? Hoe ongezond is een tosti? En wat zit er nu eigenlijk in spelt-, rogge- of zuurdesembrood. Natuurlijk ontbreken ook de recepten niet. Je kunt zelf aan de slag met bakken of juist beleggen. En wist je dat je met oud brood ook de heerlijkste gerechten op tafel kunt toveren?

Vraag dus gauw het digitale magazine 'Alles over brood' aan en je bent weer helemaal op de hoogte. Daarbij heb je dan alle informatie gemakkelijk bij de hand op je eigen tablet, pc of mobiel.

Blijf of de hoogte van het laatste nieuws en de aanbiedingen en ontvang direct gratis het magazine: Alles over brood in je mailbox! Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt. Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

Auteur