maandag, 23 mei 2022

Net getest: Durex Play

Geeft het je seksleven een boost?

Met de Durex Play producten wil Durex seks leuker en spannender maken. Esther en Koen namen de proef op de som.

De volgende producten zijn getest: Play Massage, Play Warming, Play O, Play Vibrations en Play Touch.

Wat belooft het?

Play Massage
Play Massage is totaal anders dan je gewend bent. Het is een massagegel en glijmiddel in één. Een verrijking voor het voorspel en ideaal voor de erogene en intieme zones van je lichaam.

Play Warming
Een glijmiddel voor iedereen. Het maakt je liefdesleven intenser en spannender. Voor vrouwen, maar ook voor mannen. Durex Play glijmiddel zorgt ervoor dat je vingers en stimulators soepel en sensueel glijden en geeft je een intense sensatie.

Play O
Play O is een unieke combinatie van ingrediënten die je stimuleren, je genot verhogen en je laten genieten van de meest intense orgasmes ooit. Gebruik het zó, met een vibrator, in je eentje of laat je partner meegenieten.

Play Vibrations
Deze kleine vibrerende ring verhoogt het genot voor mannen en vrouwen. De ring heeft een gebruiksduur van 20 minuten en is bruikbaar op verschillende manieren om nieuwe sensaties te ontdekken.

Play Touch
Met de Durex Play Touch heb je het genot in eigen hand. Dankzij de vibraties en het heerlijke materiaal bezorg je jezelf of je partner tintelingen waar je gegarandeerd kippenvel van krijgt.

Het effect

Play Massage
Over het algemeen heel leuk spul, echter niet anders dan andere glijmiddel/massagecombinaties. Niet echt plakkerig en glijdt goed. Trekt wel wat snel in, waardoor je veel nodig hebt óf snel klaar bent.

Play Warming
Ook deze gel kun je gebruiken als een soort (plaatselijke) massagegel, maar dit middel verwarmt een beetje als je zachtjes over de licht ingesmeerde huid blaast. Hierdoor ervaar je het middel heel anders en niet onplezierig. Verwacht geen megatintelingen, maar het is zeker een extraatje bij een sensuele vrijpartij.

Play O
Echt een vrouwvriendelijk middel. Alleen de verpakking ziet er al mooi uit. Door een klein beetje op je clitoris aan te (laten) brengen, wordt de vrijpartij anders dan anders. Verwacht ook bij dit middel geen wonderen, maar het gevoel is zeker sensueel.

Play Vibrations
Echt een speeltje. Wij vonden het er persoonlijk wat ielig uitzien. Niet het vibratiegedeelte, maar de ring. Het is natuurlijk van elastisch materiaal, maar het kwam heel breekbaar over. Hierdoor kregen we eigenlijk bij het omdoen al een soort lachstuip. Heel enthousiast zijn we niet over dit speeltje. Om de trilling ook op je clitoris te voelen, moet je je in ingewikkelde standjes zien te wringen.

Play Touch
Dit speeltje heeft een wat steviger uiterlijk. Maar het gedeelte waar de vinger in moet, is veel te smal. Een mannenwijsvinger past al niet echt en de vrouw moet niet wat dikkere vingers hebben, want dan past het ook niet. Ik ben over het principe wel tevreden. Maar dan echt als speeltje voor de vrouw alleen. Als de opening voor de vinger flexibeler of groter zou zijn, is het denk ik zeker geschikt voor stimulerende masturbatie. Persoonlijk vond ik de trilling niet echt indrukwekkend. De trilling is wel hard, maar heel klein. Positief is wel dat er twee trilstanden op zitten, zodat meerdere vrouwen het als prettig zouden kunnen ervaren. Overall een goed principe, maar de uitwerking laat naar mijn mening nog wat te wensen over.

Conclusie

De Durex Play producten zijn heel laagdrempelig, omdat ze gewoon bij een drogisterij te koop zijn. Ik vind het positief dat Durex met dit soort producten op de markt komt. Zeker voor mensen die nog nooit met seksspeeltjes in de weer zijn geweest. Hierdoor zal het voor stellen makkelijker zijn hun seksleven een boost te geven. Al is het maar door sámen met iets (nieuws) bezig te zijn.

Het principe vind ik helemaal top en over de vloeibare producten ben ik erg te spreken. Je merkt dat er aandacht aan is besteed en volgens mij heeft dat zijn uitwerking.

 

Trefwoorden: